Author Message

<  Help and Support  ~  Troubles posting in the forum

viv
Posted: Sat Jul 21, 2018 6:02 pm Reply with quote
Admiral
Level 17
Joined: 01 Nov 2014 Posts: 399 Location: the 6 - Canada US
For the past few days, I have been having the similar error messages when posting in the forum.
first: a "No post mode specified" message then an "Invalid Session. Please resubmit the form." error message.
By submitting again and again, it eventually works out.

Now that I finally report it, posting seems to be working fine again...

[edit jul.23] more of the same error messages, when posting on other topics
View user's profile Send private message Visit poster's website
Suratna
Posted: Wed Jul 25, 2018 2:00 am Reply with quote
Admiral III
Level 20
Joined: 02 Jul 2009 Posts: 8806 Location: Thailand TH
Hi Viv

this occurs also to me, sometimes

I related it, to situations that you have opened the Forum, but not using it for a longer time.
Then this message seems to appear. Refresh the forum and it will work.


When the Resubmit error messages comes, the best you can do is click the Return on the Browser,
that way you go back to your message and you can submit again , without loosing your message. mostly 2nd time submitting will allow.

_________________
Ard-- http://vor201718.blogspot.com/ ; http://paper.li/ardsur/1345867159#
View user's profile Send private message

Display posts from previous:  

All times are GMT
Page 1 of 1
Post new topic

Jump to:  

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum